My Björnemalm

Minelise

Elise är en typisk pojkflicka. Hon säger ofta att hon är en pojke och har länge inte velat klä sig i varken kjol eller klänning. Nu går det ibland men oftast hos hennes kompis Wilda som dagligen går i stora Frost klänningar med mycket tyll och i olika färger.

När vi var hos dom i fredags så lånade hon en klänning och kände sig väldigt fin i den så i lördags köpte jag hennes första Elsa klänning!

Bara det att när hon kom hem efter att ha varit med sin pappa så hade han också köpt en klänning till henne så samma dag fick hon två.

Onödigt med två likadana så igår lämnade vi tillbaka den jag köpt och hon fick välja en ny leksak i affären. Och vad väljer då min pojkflicka till dotter? Jo en spiderman och jag har aldrig sett henne så stolt över en leksak tidigare som över den.

Hon visade upp den för alla vi gick förbi, tillochmed fåglarna och kaninerna på djuraffären och den fick åka fastspänd i sulkyn medans hon körde. När vi kom hem skulle de bada tillsammans och i morse var det ett evigt tjat om att spiderman skulle med till förskolan.

Klänningen har legat orörd på golvet i Elise rum sedan hon kom hem i lördags..

IMG_6409 IMG_6410

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats